Stavanger Box Open 2014

Stavanger Box Open 21.-23. februar 2014

Årets første turnering ble avholdt i Randaberghallen i Stavanger. Vi startet helgen med bowling sammen med KSI Cherokees på fredagskvelden. Vår første kamp startet påfølgende dag klokka 08:00, mot HiOA. Denne kampen vant vi knepent 7-6, etter et flott mål av Ullern rett før slutt. Om vi vant neste kamp mot Stavanger Storm var vi sikret semifinale, noe vi også klarte. Sluttresultatet ble 14-1. I semifinalen møtte vi NTNUI. Dette viste seg å bli en jevn kamp som bølget frem og tilbake. Det så veldig lyst ut for oss i starten etter at vi fikk en god ledelse, men dessverre holdt ikke dette helt i mål. Kampen endte 8-9 i favør NTNUI. Laget fra Trondheim vant forøvrig knepent mot Oslo Legends i finalen, på braveheart.

Vi vil i tillegg gratulere Sindre, Erlend og CF som spilte for Stavanger Storm, samt Jon og Sverre for Alumni med finfin innsats.

Etter at dørene i hallen ble lukket, var det tid for premieutdeling til vinnerlaget på Rica Forum Hotel, før vi fortsatte afterpartyet på Taket i Stavanger sentrum.

Vi takker Stavanger Redhawks for en godt gjennomført turnering!