NM i Lacrosse

Den 19. og 20. april ble NM i lacrosse, gruppe 2 for herrer og seriespill for kvinner, arrangert av UiA Lacrosse på Kristiansand Gamle Stadion. Det er andre gangen gruppespillet er arrangert i Kristiansand. For kvinner, stilte NTNUi og UiA Grimstad og KSI Cherokees, og for menn stilte NTNUi, UiS Redhawks, GSI Grizzlies, UiA Studs og regjerende NM-mestere; Oslo Lacrosse. Det ble spilt kamper både på fredagen og lørdagen. De to beste lagene vil gå videre til ‘the Final Four’ (sluttspillet) i Oslo i juni for herrer, og jentene forsetter seriespillet sitt i Oslo.

Vi startet helgen bra med å slå NTNUi og UiS Redhawks på fredagen, og holdt et høyt nivå mot GSI grizzlies på lørdagen. Den sist og mest betydningsfulle kampen mot de regjerende norgesmestrene ble vi for svake og tapte desverre kampen. Dette resulterte med at vi ikke gikk videre på grunn av målforskjell.

Etter siste kamp på lørdag var Alibiet booket for vorspiel, og videre gikk turen til etterfesten på Penthouse. Mot midnatt ble det foretatt kåringer for gruppespillets beste angreps- og forsvarsspiller. Gruppespillets beste forsvarsspiller ble Oslo Lacrosse’s Erlend Hoel, og beste angrepsspiller ble NTNUi’s Lars Rysst. Vi gratulerer dem begge for fortjent tildelt pris og for helgens storspill!

Til slutt vil vi takke samtlige lag for å stille opp, og ønsker de lagene som gikk videre lykke til!