Innledende NM 2016

Denne helgen deltok vi under innledende NM i Bergen. Vi var i divisjon med UiSI Redhawks, NHHI Norsemen, BI Lions og HiOA. Vi stilte med et lag bestående av mange nykommere som knapt hadde spilt en lacrossekamp før. Vi åpnet turneringen på fredag morgen med en solid 12-0 seier mot UiSI Redhawks. Senere på dagen spillte vi mot BI Lions. Det ble en jevnspillt kamp som kunne endt med seier til begge lag, men som løvene fra Oslo til slutt vant 2-1.

På lørdag skulle vi spille mot NHHI Norsemen i en kamp vi var nødt til å vinne for å ha noen som helst sjanse til å bli gruppevinner. Det skulle vise seg at “kremen” ikke hadde mye og stille opp med og vi vant kampen komfortabelt 7-2. Dermed var det duket for gruppefinale mot HiOA på søndag. HiOA hadde vunnet alle sine foregående kamper, men med riktig resultat kunne vi vinne gruppa. Kampen var uhyre jevn og etter tre fullførte omganger var stillingen fortsatt 0-0. Dessverre for oss så ble HiOA litt for sterke i sluttminuttene og de vant til slutt kampen 3-0.

Vi tar med oss erfaringen fra helgen videre, og nå skal vi bare fortsette å jobbe fram mot sluttspillet som vi skal arrangere i Kristiansand til våren. Vi vil benytte anledningen til å takke vår innleide goalie Tilo Fuchs for strålende innsats gjennom hele helgen. Vi vil også gratulere våre kjære cherokees med gruppeseier som eneste ubeseirede jentelag.

12208946_10153164001841024_1284327934_o