Lyst til å bli en del av UiA Lacrosse?

UiA Lacrosse er helt avhengig av å rekruttere nye engasjerte studenter hver høst, og hvis du mener at lacrosse er noe for deg: møt opp på uttak og ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål. Det vil også komme fortløpende informasjon om kamper o.l. her på nettsiden og på fanpage på facebook. Så hvis du har lyst til å være tilskuer på en kamp/trening for å se hva lacrosse egentlig er er du hjertelig velkommen! Vi er også å finne på stand i Vrimlehallen under Aktivitetenes Dag som pleier å arrangeres i februar hvert år.

Hvis du er en fremtidig student ved Universitet i Agder anbefaler vi deg å komme innom vår stand på “Plenen” under innrykksuken, hvor du kan få testet sporten, besvart diverse spørsmål og få mer informasjon om årets uttak.

Vi stiller ingen krav til forkunnskaper! (95% av laget hadde aldri tatt i en lacrosse-stick før de stilte på uttak). Men lacrosse er en sport som setter høye krav til øye-hånd-koordinasjon, styrke og kondisjon. Og vi bruker derfor uttaket til å teste kandidatene i disse tre katogoriene ved bruk av enkle øvelser som de fleste sikkert har vært borti før. Men like viktig som fysiske egenskaper er engasjement, viljen til å møte opp på treninger og yte maks.

Hvis du har lyst til å finne mer ut om sporten lacrosse ber vi deg titte innom “Lenker” i menyen over, der finner du mange nyttige nettsider som kan hjelpe deg på vei!