Alumnihelg 2013

UiA Lacrosse arrangerte “Alumnihelg” den 8. og 9. mars. Gamle travere ble invitert tilbake til Kristiansand for sportslige og utenomsportslige arrangementer, blant annet for å hedre tidligere Studs for deres innsats for laget.

Pangstart på helgen med en sammenkomst på Tollboden Bar & Restaurant, med god mat og drikke, biljard og sosial hygge. Natten ble lang, og like etter soloppgang var det tid for lacrosse på høyt nivå i Odderøyhallen. I år som i fjor; gratulerer vi Alumni med nok en seier!

På kvelden samlet vi oss i Lilletunsstova i kantina på Universitet i Agder. Der ble det servert meksikansk buffet og vist bilder og videoer av gode gamle øyeblikk. Så var det tid for årets formelle kåringer:

– Årets angrepsspiller: Per-Arne Kvalvåg
– Årets forsvarsspiller: Aleksander Sars
– Årets rookie: Magnus Ullern
– Årets hardtarbeidende: Magnus Ullern
– Årets alumni: Anders Lillelien

Videre invaderte vi Alibiet. God musikk, spill i god amerikansk stil, Stand-Up Show ala Hernæs og rookie’nes tale bidrog til tipp topp stemning. Tiden kom til å krysse av Alibiet på sjekklisten, og Tollboden Bar & Restaurant stod for tur. Toppen av kransekaka!
Vi vil takke alle alumni som tok turen til Kristiansand. Dere er velkomne igjen neste år!

Til slutt; en stor takk til Per-Arne Winsnes Kvalvåg, Karl-Fredrick Hiemeyer og Jon Horst Thorstensen som er inne i sin siste sesong. Deres innsats for laget vil alltid bli husket!

Go Studs!

Se mer bilder fra Alumnihelg 2013.