Alumni Helg 2012

For første gang i UiA Lacrosse sin historie ble det 2. og 3. Mars 2012 arrangert Alumni Helg. Formålet med helgen var å forene gamle og nåværende spillere i tillegg til å feire UiA Lacrosse sitt fem-års jubileum.

Alumni ble ønsket velkomne med vorspiel og bytur på fredagskvelden. En meget vellykket kveld der det ble litt mimring om en fordums studietid og gamle vannhull ble besøkt.

På lørdagen ble det kamp mellom den eldre og yngre garde i Odderøyhallen. Brorparten av Alumni-laget har jo lagt sticken på hylla etter endt utdannelse, men det tok ikke lang tid før de husket gamle kunster og kom inn i en god stim. De stilte også med aktive medlemmer fra Oslo Legends og NHHI Norsemen. Det ble spilt tre kamper der Alumni gikk seirende ut i de to siste. En teori er at den sterke avslutningen var grunnet at det tar litt lenger tid å få igang en gammel kropp enn under studenttiden, men den ble ikke bekreftet.

Første del av kvelden ble tilbrakt i Lilletuns Stova i UiAs kantine. Her ble det servering av tapas og litt godt i glasset. Underholdningen bestod av et par filmer som presenterte både nåværende spillere, alumni og UiA Lacrosse fem år i eksistens. For å markere fem-års jubileet fikk Henrik Dahl og Haakon Brudeseth hver sin utmerkelse for å ha vært de to som startet laget. De holdt også en tale om UiA Lacrosse sin spede begynnelse som blant annet innebar arm pads brukt på knærne den første treningen o.l. Avgangsstudentene ble også hedret med en utmerkelse hver som takk for deres innsats både på og utenfor banen. I tillegg ble det delt ut priser til;

Thore Joa – Årets Rookie
Per-Arne Kvalvåg – Årets Angrepsspiller
Aleksander Sars – Årets Forsvarsspiller
Jonas “Jason” Lunden – Beste Innsats

Erlend Hoel – Årets Alumni

Etter alle diplomer var delt ut og all tapasen spist opp, bar det som vanlig opp på Alibiet for å virkelig begynne festen. Lokalet er jo godt kjent for alle sammen og man merket fort at det var lacrosselaget som hadde inntatt bygningen! Etter vorspielet tok vi igjen turen ned til byen hvor kvelden ikke ble avsluttet før de sene nattestimer.

Til slutt vil UiA Lacrosse takke alle alumni som tok turen nedover og gjorde dette til en helg vi sent kommer til å glemme! Vi ser frem til neste års Alumni Helg! Studs på tre!